Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Givaudan - Nieuws

Update actietraject Givaudan

Inmiddels liggen de driekwartvergaderingen al weer enige tijd achter ons, daarom ontvangen jullie een korte update over de situatie zoals die nu is.

Een zeer groot aantal medewerkers, zowel vakbondsleden als niet-vakbondsleden, hebben inmiddels hun handtekening gezet onder een petitie aan jullie directie. Met deze petitie roepen jullie de directie op om af te stappen van de huidige starre koers en met een loonbod te komen dat recht doet aan zowel jullie inzet en de economische situatie in Nederland, als ook de financiële positie van Givaudan. Wij hebben op donderdag 18 juli deze petitie aangeboden aan jullie directie en Attie en Nathalie hebben deze ook in ontvangst genomen.

Maar er is meer. Zoals dat wel vaker gebeurt in dit soort situaties, heeft eerder deze week informeel overleg plaatsgehad tussen bonden en werkgever. Over de inhoud van een informeel overleg worden, zoals gebruikelijk, geen uitlatingen gedaan. Wat wij jullie wél kunnen zeggen, is dat het een constructief overleg was en dat er door jullie werkgever zomerhuiswerk mee naar huis is genomen. We hopen nog steeds dat er in de tussenliggende periode toe leidt dat er alsnog een voor iedereen bevredigend resultaat ontstaat.  
Mocht dat niet het geval zijn, dan zien we jullie onmiddellijk na de zomer terug om met jullie te bespreken hoe op zeer korte termijn de verdere marsroute loopt.

We gaan ervan uit jullie hiermee voor het moment voldoende te hebben geïnformeerd.

Goede zomer!

Gerrit Eggenkamp, delegatielid CNV Vakmensen
Nicole Engmann-van Eijbergen, bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Jeroen Bosch en Rob van den Berg, delegatieleden FNV
Erik de Vries, bestuurder FNV

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid