Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Givaudan - Nieuws

Meerderheid leden stemt in met nieuwe cao Givaudan

De leden van CNV Vakmensen die bij Givaudan werkzaam zijn hebben met ruime meerderheid ingestemd met het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao. De looptijd is nog maar kort maar we hebben in ieder geval een salarisverhoging weten af te spreken en -daaraan gekoppeld- een eenmalige uitkering. Ook de leden van de andere vakorganisaties zijn in meerderheid positief.

Reacties: Het aantal reacties van leden viel niet tegen maar ook inhoudelijk werd er gereageerd. Een enkeling vond de salarisverhoging “mager” maar de meeste reacties waren ronduit positief. Ook de ongewijzigde verlenging van het sociaal plan is goed gevallen. Natuurlijk hopen we al volgend voorjaar meer inhoudelijke afspraken te maken. We gaan er van uit dat het arbeidsvoorwaardenoverleg dan weer op de gebruikelijke wijze kan plaatsvinden en dat betekent ook dat we de leden / werknemers in de vestigingen terplekke gewoon kunnen raadplegen en informeren.

Vragen/opmerkingen? Voor vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief of dit onderhandelingsresultaat kan je terecht bij Arie Kasper. Het emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl of bel 06-13208402.
In 2021 worden de onderhandelingen weer gevoerd door mijn collega Nicole Engmann-van Eijbergen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid