Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Fresenius HemoCare - Nieuws

Ledenvergaderingen Fresenius HemoCare

Op 15 november zijn er ledenvergaderingen voor Fresenius HemoCare om 10.00 en 19.00 uur inzake reparatie 3e jaar WW/WGA, pensioenregeling en cao 2018.

Het is al enige tijd geleden dat wij deze plannen over de WW-reparatie met jullie hebben besproken. De plannen zijn eindelijk helemaal rond! Het enige wat we nog moeten doen is: uitvoeren.

Waar ging dit ook alweer over?

Jullie kunnen je vast nog herinneren dat het kabinet kortte op de opbouw en de duur van de WW en WGA uitkering. Dit heeft grote financiële gevolgen voor mensen die in deze uitkering terecht komen. CNV en FNV willen deze uitkeringen repareren. Meer informatie vind je in de bijgevoegde documenten.

Wat gaan we nu doen?

In vrijwel alle cao’s zijn procesafspraken gemaakt met de werkgever over het repareren van de WW. Nu moeten we deze procesafspraak omzetten in een inhoudelijke afspraak. Maar dat kunnen wij natuurlijk alleen als onze leden daar achter staan. De vakbondsleden bepalen gezamenlijk of jullie bedrijf mee doet met de reparatie of niet. Belangrijk is dat alle leden samen hun stem uitbrengen.

Je stem uitbrengen

Je kunt je stem uitbrengen op de ledenvergadering van 15 november 2017.

Samen staan we sterker

Alleen SAMEN kunnen wij deze reparatie mogelijk maken. Het is erg belangrijk dat alle bedrijven in onze sector aansluiten en mee doen met deze reparatie. Werk je bij bedrijf A waar de reparatie is geregeld, maar je wil graag een overstap maken naar bedrijf B waar de reparatie niet is geregeld: dan ben je wel je reparatie kwijt! Het is dus in ieders belang dat we ALLEMAAL hieraan mee doen.

Onder het kopje 'Downloads' op deze pagina vind je meer informatie over de reparatie van de WW.

Wilko van Niejenhuis
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 17
E: w.vanniejenhuis@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid