Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Chemie en Energie

Cao Fibrant (voorheen DSM Caprolactam)

Looptijd: 1 juli 2020 tot en met 31 maart 2021

Fibrant is de nieuwe naam voor DSM Caprolactam en is sinds 2016 een zelfstandige onderneming. In de cao Fibrant vind je de actuele afspraken over salaris, werktijden, werkomstandigheden, verlofregelingen en veilig en gezond werken bij Fibrant.

Fibrant is wereldleider in de productie van caprolactam: een grondstof voor nylon en polyamide. Het bedrijf is als enige producent actief in de drie belangrijkste afzetmarkten: China, de VS en Europa en is verantwoordelijk voor 20% van de wereldwijde caprolactamproductie.

Er zijn drie productielocaties, waaronder één in Nederland (Geleen). Het hoofdkantoor ligt in Urmond (gemeente Sittard). In totaal heeft de fabrikant ruim 1200 werknemers in dienst.

Downloaden

Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je een vraag over jouw werk in de Horeca, de cao of alle andere vragen rondom werk en inkomen? Sinds kort hebben wij voor alle werknemers in jouw cao Je Achterban. Onze online community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen!

Ga naar Je Achterban >