Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao DSM - Nieuws

Start handtekeningenactie voor goede Cao DSM

De leden hebben aangegeven in actie te willen komen om een goede cao bij DSM af te dwingen. Vandaag, 9 mei wordt zoals afgesproken gestart met de handtekeningenactie.

Belangrijk voor alle medewerkers

Laat iedere medewerker bij DSM meedoen om een goede cao te krijgen door een handtekening te zetten op de lijst of digitaal. Wanneer iedereen meedoet moet het lukken om DSM duidelijk te maken dat die beter moet.

Open de bijlage met de cartoon en de link waar de handtekening geplaatst kan worden. Je hebt de keuze uit een digitale handtekening via de link “Survey Monkey” of uitprinten van het actieblad (met cartoon) om daarop een handtekening te plaatsen en ook collega’s te laten tekenen.

Stuur de bijlage met de actie door naar al je collega’s en vraag hen ook te tekenen. Hoe meer handtekeningen, hoe sterker de boodschap! Lever handtekening(en) uiterlijk 25 mei in!

Kijk ook regelmatig op www.jeachterban.nl/dsm. Hier kan je meer lezen over de voortgang van de cao en andere zaken bij DSM.

Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding: het eerste halfjaar krijgt een nieuw lid 50% korting op de contributie! 

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl 
T: 06 - 51115594

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid