Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bilthoven Biological BV - Nieuws

Poortactie Bbio/PSP: heb jij al getekend?

Dinsdag 30 oktober 2018 stonden CNV- en FNV-leden bij de poort. Wij riepen je op om bij de polio-bijeenkomst je handtekening te zetten voor een goede cao. Heb jij je handtekening al gezet? De CNV- en FNV-kaderleden komen nog bij je langs deze week. Of ga naar G21.001, daar kun je ook tekenen.

Bbio en PSP
De Bbio-mensen krijgen al te weinig loonsverhoging met 2 x 0,5%. Maar de PSP-medewerkers kunnen nog meer verliezen. PSP wil van de cao af, en zelf alles bepalen. Dan weet je wel wat er gebeurt. CNV en FNV proberen aan tafel te komen bij PSP om jouw cao veilig te stellen. PSP wil buiten de bonden om met de OR (slechte) afspraken maken. PSP heeft de adviesaanvraag aan de OR al ingediend. Teken dus de handtekeningenlijst, en teken niets van PSP. 

Handtekeningen aanbieden
Volgende week donderdag 8 november geven we de handtekeningen aan de directie. Daar ben jij ook bij! We roepen iedereen op om 12.00 uur naar G2 te komen. Dat betekent, dat je niet werkt tussen 1200 en 1300 uur. We hopen dat Bbio en PSP door alle handtekeningen overweldigd worden: want het doel is om een goede cao met een mooie loonsverhoging af te spreken.

Roel van Riezen
bestuurder
E.: r.vanriezen@cnvvakmensen.nl
M.: 06 51 60 20 34

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid