Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Axel Christiernsson - Nieuws

Nieuwe pensioenregeling Axel Christiernsson

De vakbondsleden waren tot afgelopen week in de gelegenheid om hun stem te doen gelden voor wat betreft het bereikte resultaat. De vakbondsleden die hun stem hebben uitgebracht hebben unaniem ingestemd met het bereikte resultaat.

Ik heb dit afgelopen vrijdag jullie werkgever laten weten. Hij heeft de pensioenuitvoerder nu de opdracht gegeven het één en ander in zijn werk te zetten. Binnenkort ontvangen jullie vanuit de werkgever/pensioenuitvoerder meer informatie over de nieuwe pensioenregeling. Mocht jij naar aanleiding hiervan tegen vragen aanlopen dan verneem ik dat graag.

Communicatie online
Ik ben zo vrij geweest om dit resultaat te gebruiken om onze dienstverlening onder de aandacht te brengen van werkend Nederland. Je treft deze communicatie op LinkedIn aan door te klikken op deze link. Het feit dat we op een zorgvuldige en constructieve wijze een goede pensioenregeling hebben weten af te spreken is te danken aan de vakbondsleden binnen Axel Christiernsson. Collega’s die (nog) geen lid zijn mogen jou daar harstikke voor bedanken. Het liefst door zelf ook lid te worden van CNV Vakmensen.


Met vriendelijke groet,


Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
+31620489475

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid