Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Avery Dennison - Nieuws

Ledenbijeenkomst Avery Dennison

Het cao-traject begint met het inventariseren van wensen en ideeën van de leden. Wat vind jij als werknemer van Avery Dennison, belangrijke arbeidsvoorwaarden?

En welke arbeidsvoorwaarden wil je verbeterd zien? Samen met het arbeidsvoorwaardenbeleid van het CNV moet er hiermee gekomen worden tot een voorstellenbrief voor de werkgever. De voorstellenbrieven van de verschillende bonden en van de werkgever zijn het beginpunt voor het cao-overleg. 

Voor mij als bestuurder is het belangrijk dat ik hoor van de leden wat zij belangrijk vinden voor het cao-overleg. Daarom wil ik je vragen naar de ledenvergadering te komen. Deze ledenvergadering staat gepland op:

Maandag 25 februari a.s.
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: Q ruimte/kantine van het bedrijf

 Als je niet aanwezig kunt zijn maar wel je ideeën wilt doorgeven, kun je dit ook per e-mail of telefonisch doen via h.jongsma@cnvvakmensen.nl of 06-22383073. 

Bij een cao-overleg is het gebruikelijk dat er ook een lid van de vakbond deelneemt aan het cao-overleg. Bij het CNV is deze plek nog vrij. Als het jou interessant lijkt en je het belangrijk vindt dat de belangen van de CNV-leden ook binnen Avery Dennison goed behartigd worden, neem dan contact met mij op! 

Graag tot ziens op 25 februari a.s.! 

Henk Jongsma
CNV Vakmensen

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid