Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Aspen - Nieuws

Enquête cao-onderhandelingen Aspen Oss

De huidige cao Aspen Oss loopt op 30 juni aanstaande af. Dat betekent dat er een voorstellenbrief moet komen en dat, samen met FNV en Aspen Oss, over de nieuwe cao onderhandeld moet worden.

Onder normale omstandigheden zou er al een enquête verstuurd zijn, waarbij jij je mening over tal van onderwerpen zou kunnen geven. Een enquête is het begin naar de feitelijke voorstellenbrief en dus naar de inzet van CNV Vakmensen voor de komende onderhandelingen.

En toen kwam opeens het Coronavirus het land binnen. Gevolg is dat elke werknemer op welke wijze dan ook de gevolgen hier van merkt. Er wordt thuis gewerkt, vaak tegelijkertijd de zorg voor de kinderen, of wordt er op de werklocatie gewerkt waarbij allerlei aanpassingen nodig zijn. Belangrijkste voor nu is dat het met u en uw dierbare in goede gezondheid zijn. Mocht je nog vragen hebben over werken tijdens Corona, kijk dan eens op onze website: www.cnvvakmensen.nl/themas/coronavirus.

Terug naar de cao-onderhandelingen. Het is voor ons nog onduidelijk wanneer we daadwerkelijk kunnen gaan onderhandelen. Fysieke bijeenkomsten mogen nog niet plaatsvinden. Cao-onderhandelingen kun je beste doen tijdens een fysieke bijeenkomst. Een fysieke ledenvergadering organiseren mag ook natuurlijk ook niet. Op dit moment is het dan ook onduidelijk wanneer we met de onderhandelingen gaan beginnen.

Wel kunnen we een start maken aan de opzet van onze voorstellenbrief. We beginnen met het uitzetten van een enquête. Op basis van de uitkomsten van de enquête gaan we samen met FNV een gezamenlijke inzet vaststellen voor de komende cao-onderhandelingen. Met deze link kun je de enquête invullen. Dit kan tot en met vrijdag 22 mei 2020.

Ik kijk uit naar jullie reactie en hoop op een grote respons!

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl
M 06 51 86 42 65

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid