Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Ashland (Hercules) - Nieuws

Cao-overleg Ashland gestart

Op 15 april 2015 is het cao-overleg bij uw werkgever Ashland b.v. gestart. De eerste ronde stond, zoals gebruikelijk, vooral uit het toelichten van de voorstellen.

Bij de start van het overleg heeft Ashland kort geschetst wat de stand van zaken binnen het bedrijf is. Aansluitend heeft Ashland hun inzet voor het cao-overleg kenbaar gemaakt. Ashland zet op hoofdlijnen in op beheersing van loonkosten, aanpassing van de vakantiedagenregeling waardoor er meer spreiding over de hele loopbaan ontstaat en een verlenging van de pilots rondom ontziemaatregelen en verlofmaatregelen.

CNV Vakmensen heeft natuurlijk ook de cao-voorstellen toegelicht, deze zijn u bekend. In hoofdlijnen zetten wij in op afspraken rondom (persoonlijke) ontwikkeling, duurzame ontwikkeling en een verantwoorde, reële loonsverhoging.

Het cao-overleg wordt vervolgd op 30 april en 20 mei 2015. Deze keer worden de cao-onderhandelingen door ondergetekende namens CNV Vakmensen gedaan in plaats van Loes Bezemer-Videler. 

Mocht u gedurende de onderhandelingen vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact op met de delegatieleden of ondergetekende. Dat laatste kan per e-mail via g.valkenburg@cnvvakmensen.nl of telefonisch via 076-5724670.Gerti van Valkenburg                           Jan Besemer en Michel Stufkens
CNV Vakmensen                                  kaderleden
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid