Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Nuplex Resins - Nieuws

Overleg gevolgen fusie voor Nuplex Plant

Maandag 19 december hebben wij overleg gehad met jouw werkgever over de fusie tussen Nuplex en Alnexx. Belangrijke vraag is natuurlijk; wat voor gevolgen heeft deze fusie voor de Nuplex plant in Bergen op Zoom?

Afgelopen maandag is overleg geweest tussen ondernemingsraad en directie over de eerste formele adviesaanvraag. Naar verwachting zal eind maart 2017 meer zicht zijn op de overige adviesaanvragen. De medewerkers waarvoor de eerste adviesaanvraag gevolgen heeft, zijn al geïnformeerd.

Het is de taak van de ondernemingsraad om advies uit te brengen over de gevolgen die de fusie voor Bergen op Zoom heeft. Vakbonden praten en denken mee in het proces, maar formeel is het onze taak de personele gevolgen zoveel mogelijk te ondervangen in een sociaal plan.

Het is belangrijk dat we zo snel mogelijk zicht krijgen op die gevolgen. Daarna kunnen we afspraken maken over hoe we hiermee omgaan. Het is nu nog gissen naar wat de verdere gevolgen zullen zijn. De directie is overigens wel positief over de toekomst van de Bergen op Zoom-plant.  

Inmiddels zijn er data afgesproken om te onderhandelen over een sociaal plan. Het eerste overleg vindt plaats op maandag 9 januari.

Het zijn nu nog onzekere tijden, maar met een positieve inslag. Wij wensen je sterkte in deze tijd. We maken van de gelegenheid gebruik om je ook mooie feestdagen toe te wensen.

Mede namens Pierre Verdult en de overige kaderleden,

Peter Vlaming
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 53 29 52 56
E: p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid