Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Abbot (voorheen Solvay Pharmaceuticals) - Nieuws

Voorstellen voor de Cao Abbott 2019

Eind van dit jaar loopt de Cao Abbott af. CNV Vakmensen gaat dus weer aan de slag met het maken van voorstellen voor de nieuwe cao. Deze voorstellen worden ingezet bij de onderhandelingen over de nieuwe cao.

Graag je mening
Wij horen graag ook jouw mening en ideeën over de nieuwe cao Abbott. Wat zijn je wensen rondom inkomen, pensioen, vakantie- en atv-dagen, veiligheid en welzijn? Mocht je andere zaken aan de orde willen stellen, dan kan je dit mij vanzelfsprekend ook aangeven. Immers, het is jouw cao en jouw belang dat er een goede cao Abbott wordt afgesloten. 

Wij vragen je om uiterlijk 7 december 2018 te reageren naar e.maas@cnvvakmensen.nl

Meer betrokkenheid bij je cao?!
Op dit moment ben ik op zoek naar nieuwe kaderleden voor de cao-commissie Abbott. Deze commissie houdt zich namens de leden bezig met het vaststellen van de uiteindelijke cao-voorstellen, is betrokken – via o.a. WhatsApp - bij de voortgang van de onderhandelingen, het beoordelen van het onderhandelingsresultaat en bespreken van andere zaken uit de sector. Ook adviseert de commissie de onderhandelaar met betrekking tot ervaringen vanuit hun eigen Abbott vestiging te Weesp of Olst. De cao- commissie komt voor de onderhandelingen samen en houdt verder contact via een WhatsApp-groep en per email.

De kaderleden uit de Abbott cao-commissie kunnen ook deelnemen aan de sectorraad waar de ontwikkelingen in de sector Industrie worden bijgehouden en ontmoeting centraal staat. De bijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van CNV Vakmensen in Utrecht.

Meer weten en interesse in het kaderlidmaatschap?
Laat mij dit dan even weten. Vervolgens neem ik contact met je op.

Erik Maas
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 21 45
E: e.maas@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid