Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Biohorma - Nieuws

Wat wil jij in de nieuwe Abbott Healthcare cao?

Binnenkort staan er cao-onderhandelingen gepland voor een nieuwe cao Abbott Healthcare. Aan jullie de vraag wat je in de nieuwe cao afgesproken wilt hebben. Voor de CNV Vakmensen voorstellen ontvangen we graag jouw wensen. 17 november 2020 is de eerste onderhandelingsronde gepland.

Voor de komende cao-onderhandelingen met Abbott Healthcare (vestigingen Weesp en Olst) ontvangen we graag jouw mening voor de CNV Vakmensen voorstellen. De huidige cao loopt namelijk af per 31-12-2020. We beginnen dit jaar in november met de cao onderhandelingen om op tijd tot een akkoord te komen. Geef daarom nu door wat volgens jou in de CNV Vakmensen voorstellen moet komen voor de nieuwe cao. Mail hiervoor: e.maas@cnvvakmensen.nl. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gepaste loonsverhoging (matrix), voldoende verlofdagen en ontzienmaatregelen voor een zwaar beroep in de fabriek. Werk je op kantoor dan heb je in deze Corona-tijd wellicht wensen voor een thuiswerkregelling in de nieuwe cao. Jouw input is belangrijk voor de nieuwe CNV Vakmensen voorstellen. 

Wat doet CNV Vakmensen voor Abbott werknemers die geen lid zijn?

Werknemers bij Abbott die nog geen lid zijn van vakbond CNV Vakmensen kunnen hier lid worden. Dit is belangrijk omdat we met meer leden betere afspraken kunnen maken voor jullie.

Laat voor 11 november a.s. jouw ideeën weten voor de nieuwe Abbott Healthcare cao. 

Blijf gezond en we horen graag van je!

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
e.maas@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid