Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Biohorma - Nieuws

Stemming onderhandelingsresultaat Biohorma

Biohorma en de vakbonden hebben op 12 november opnieuw onderhandeld over jullie cao. Uiteindelijk hebben wij een onderhandelingsresultaat bereikt.

                                                    KLIK HIER OM TE STEMMEN

Je kunt je stem uitbrengen tot uiterlijk 20 december 2019. Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan heb je ook de mogelijkheid om digitaal te stemmen, ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/caos/chemie-en-energie/cao-biohorma Hierin staat de link naar de stemming.

Onze bedoeling was om dit tijdens een ledenbijeenkomst op 4 december jl. aan jullie voor te leggen. Helaas hebben beide vakbondsbestuurders, vanwege ziekte, deze bijeenkomst moeten afzeggen.

Nu willen wij toch graag op korte termijn jullie mening weten over deze cao en vandaar dat wij dit onderhandelingsresultaat aan jullie willen voorleggen. In de bijlage tref je nogmaals de vorige nieuwsbrief van 15 november aan, waarin de tekst van het onderhandelingsresultaat is vermeld.

Het is geen geheim dat dit een erg raar cao-jaar is geweest bij Biohorma. Blijven de bonden wel of niet aan tafel en hoe gaan wij om met dit jaar dat nogal wat tegenslagen met zich meebracht. In het resultaat is dit wel terug te zien naar onze mening en wij willen graag, samen met jullie, ons liever gaan richten op de volgende cao die we samen goed kunnen voorbereiden in 2020.

Een deel van de zaken dat wij al met jullie op tafel hebben gehad, staat nu in het resultaat ter verbetering. Wij doelen dan op het verschil in verlofdagen in de oude cao. Wij weten dat het een karige cao is geworden, maar leggen het onderhandelingsresultaat gezien de omstandigheden van het afgelopen jaar toch met een neutraal gevoel aan jullie voor.
Je kunt je stem uitbrengen. Doe dit wel vóór 20 december 2019.

In 2020 hopen wij samen met jullie een goed traject voor de nieuwe cao te kunnen gaan draaien, het is alweer bijna zover.

Joost van Egmond
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 21 41
E: j.vanegmond@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid