Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Biohorma - Nieuws

Cao-overleg Biohorma start

De huidige cao heeft een looptijd tot 1 april aanstaande en om weer tot een nieuwe cao te komen hebben wij deze week een eerste gesprek met jullie directie gehad. Hieronder tref je de hoofdlijnen van dat gesprek aan.

Resultaten Biohorma
De directie heeft ons inzicht gegeven in de resultaten van 2018 en die zijn een stuk minder dan de resultaten van 2017. Doordat de omzet is gedaald en de kosten nagenoeg gelijk zijn gebleven is de winst flink gedaald. Desalniettemin heeft de directie over 2018 een winstuitkering kunnen uitbetalen. Het is nu aan de directie om deze neerwaartse ontwikkeling te keren.

Cao-overleg
Wij hebben de directie een eerste inzicht gegeven in hetgeen wij tijdens het cao-overleg aan de orde willen stellen. In de bijlage tref je de voorstellen die wij hebben ingediend aan. Het is nu nog te vroeg om enige uitspraak te doen over de richting waarin de gesprekken zich zullen gaan bewegen. In het licht van bovenstaand zal het best wat "duw- en trekwerk" gaan kosten om tot afpraken te komen die op draagvlak kunnen rekenen. 10 april wordt het overleg voortgezet.

Joost van Egmond
bestuurder
E.: j.vanegmond@cnvvakmensen.nl
M.: 06 51 60 21 41


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid