Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Burgerluchtvaart - Nieuws

Verkiezing vakgroepbestuur Burgerluchtvaart

Via onze statuten is bepaald dat er na 4 jaar verkiezingen dienen plaats te vinden voor het Vakgroepbestuur. Omdat je lid bent van CNV Vakmensen word je van harte uitgenodigd om je kandidaat te stellen.

Het Vakgroepbestuur Burgerluchtvaart behartigt, binnen CNV Vakmensen, de belangen van de leden die werken in de burgerluchtvaartsector. Dit doen zij door in de eerste plaats de signalen die zij ontvangen van collega’s, leden en niet-leden, door te geven aan de bestuurder Burgerluchtvaart. Daarnaast gaat er van uit het vakgroepbestuur een vertegenwoordiger naar de Bondsraad (een soort ledenparlement) waarin de besluiten worden genomen voor CNV Vakmensen. Bijvoorbeeld wat is belangrijker: werk of een hoger loon?

Een aantal zittende leden heeft aangegeven dat zij graag zitting blijven nemen in ons bestuur. Daarnaast zoeken wij nog uitbreiding van ons bestuur. Iedereen die kandidaat wilt zijn, moet zich aanmelden! (dus ook de huidige leden van het bestuur). De kandidaatstelling wordt voor de zomer gepubliceerd en zal na de zomer worden afgerond. Dan is het vakgroepbestuur weer compleet voor de komende 4 jaar. Heb je geen bestuurlijke ervaring maar je voelt wel de uitdaging om mee te doen...schroom niet en meld je aan. Wij zorgen voor opvang om je thuis te gaan voelen en je ontvangt een stukje opleiding van de bond. Om de vergaderingen te bezoeken, word je door de bond vrij gemaakt van werk.

We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet. Let op: je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2014 bij ons binnen te zijn. Je aanmelding kan per mail naar: c.vanderpol@cnvvakmensen.nl

Wij verzorgen dan de rest van de procedure.

Dolf Polder
Bestuurder CNV Burgerluchtvaart

Cock van der Pol
Secretaris Vakgroepbestuur Burgerluchtvaart
Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid