Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Burgerluchtvaart - Nieuws

Stemming onderhandelingsresultaat, ook niet leden!

In de afgelopen week hebben we 3 bijeenkomsten gehad waarbij de leden van CNV Vakmensen, werkzaam bij KLM Grond, geïnformeerd zijn over het onderhandelingsresultaat. Nu moet er nog worden gestemd over het onderhandelingsresultaat. We nodigen iedereen uit om te stemmen. Ook niet leden!

Stemmen
Om iedereen de mogelijkheid te geven om te stemmen hebben we op www.cnvvakmensen.nl/klm een enquête geplaatst. Hierbij de rechstreekse link naar de enquete: http://net.mwm2.nl/go.aspx?vp=b8dbdb9e-2e3b-49f9-92ea-0086c88bfb64&email=.

Wij nodigen alle KLM medewerkers uit om te stemmen. Niet alleen de leden van CNV Vakmensen dus. Hoewel we iedereen uitnodigen om te stemmen, beslissen uiteindelijk alleen de leden van CNV Vakmensen of het onderhandelingsresultaat een akkoord kan worden.

Waarom mogen niet leden ook stemmen?
Omdat dit geen “normale” cao onderhandelingen waren, wil CNV Vakmensen graag een idee krijgen van de algemene mening over het onderhandelingsresultaat. Door ook niet leden te laten stemmen, krijgen we dit betere beeld.

Voor of tegen
Wanneer je tegen het onderhandelingsresultaat bent dan willen we graag weten waarom. Dit hebben we nodig voor als een meerderheid van de leden het afwijzen. Het kan ook zijn dat je wel voor het onderhandelingsresultaat bent, maar dat je toch nog iets daarover wilt zeggen. Daarvoor is ook ruimte in de enquête.

De enquête kan ingevuld worden tot en met 10 mei a.s. We hopen dat veel mensen de moeite daarvoor willen nemen. Stuur deze nieuwsbrief dus ook graag naar alle niet georganiseerde collega's! Voor nieuwe leden werkzaam bij KLM hebben we ook nog steeds de leuke actie lopen!  

Wil je de complete tekst van het onderhandelingsresultaat nog eens lezen dan kun je deze ook terug vinden op www.cnvvakmensen.nl/klm. 

Asha Mees – kaderlid
Willem Aveling – kaderlid
Cock van der Pol – kaderlid

Dolf Polders - Bestuurder CNV Burgerluchtvaart
Tel.: 023 5684 670 / Email: d.polders@cnvvakmensen.nl

Spreekt onze werkwijze je aan? Ben je nog geen lid? Wordt dan nu lid en krijg dan een cadeaubon van BOL.com of een beautybon t.w.v. 25 euro. Bovendien profiteer je de eerste 6 maanden van 50% korting op de contributie.
- Deskundig advies over werk en inkomen 
- Rechtshulp voor werk en privé 
- Hulp bij je belastingaangifte 
- Korting op verzekeringen 
- Informatie en advies bij ziekte
 
Wil je lid worden, vul dan het formulier in op www.cnvvakmensen.nl/klm


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid