Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Burgerluchtvaart - Nieuws

Hoe waren de cao-onderhandelingen in 2016 bij KLM?

Dit najaar zijn de onderhandelingen voor de grond-cao bij KLM afgerond en heb je de mogelijkheid gekregen om hierover te stemmen. Ik zou echter graag willen weten wat jouw mening is over het hele cao-traject in het algemeen.

Zoals je weet was het een bewogen traject en nog steeds is er van alles aan de hand in KLM-land. Een goed moment, zo aan het einde van het jaar, om lessen te leren, te benoemen wat goed was maar ook aan te pakken wat verbeterd kan worden.

Jouw mening over onze dienstverlening

Je kunt ons jouw mening over het cao-traject geven door middel van een online enquête. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe leden het proces hebben ervaren ten behoeve van onze dienstverlening. Vind je dat iets niet goed was of gewoon beter kan, laat het me dan weten. Je kunt jouw mening geven over onder andere de informatievoorziening, ledenraadpleging en het contact met de bestuurder. Klik op de volgende link om door te gaan naar de enquête:

https://q.mwm2.nl/z4SNUnP5i0GY7w40TXhdjQ


Op de site krijg je de vraag om een code in te vullen om de vragenlijst te starten. Gebruik hiervoor de code KLM1. Je kunt tot en met 15 december 2016 de enquête invullen. Heb je naar aanleiding van de enquête vragen of wil je iets anders weten of bespreken, neem dan gerust contact met mij op.

Michiel Wallaard
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 20 471892
m.wallaard@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid