Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Brood en zoetwaren - Nieuws

Vervolg gesprekken sociaal plan Verkade

Op dinsdag 31 januari werd het overleg voor een sociaal plan voor de werknemers van Verkade voorgezet. De bonden kregen zoals beloofd nadere informatie en hebben hun input geleverd voor de voorgenomen reorganisatie.

Overleg
Tijdens het tweede overleg is er meer inhoudelijk ingegaan op de reorganisatie aan de hand van de contourennota. De bonden kregen de informatie waar we om verzocht hadden zodat we de situatie beter kunnen beoordelen. Het tweede deel van deze nota wordt op een later moment ook met de bonden gedeeld.

Input
CNV Vakmensen, de Unie en het FNV hebben allen input geleverd voor de inhoud van het sociaal plan. CNV Vakmensen heeft voorstellen ingediend op het gebied van afvloeiing, het schadeloos stellen van boventallige werknemers en outplacement.

Ledenbijeenkomsten
Op maandag 13 februari vindt er een gezamenlijke ledenvergadering plaats. Ik wil jullie allen vragen hierbij aanwezig te zijn en met ons mee te denken. Jullie inbreng is belangrijk voor ons besluitvormingsproces. Er zullen dan twee bijeenkomsten worden gehouden om 13.30 u. en om 15.30 u.

Adres:
Alewitisch Centrum
Klaverweg 88
1508 CS Zaandam

Vragen of opmerkingen
Ik wil jullie vragen om contact met mij op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt. Uiteraard kun je mij ook mailen of bellen als je vragen hebt of als je individuele hulp nodig hebt.

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 43 61 65
E: s.faez@cnvvakmensen.nl

 

P.S. Hoe staat ons land er volgens jou voor? Waar maak jij je druk over en welke oplossingen zie jij? Meld je snel aan voor een van de bijeenkomsten in jouw regio: www.cnvvakmensen.nl/destaatvannederland

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid