Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Brood en zoetwaren - Nieuws

Update -Hellema te Hallum

Zoals in de vorige nieuwsbrieven aangegeven kunnen we nu geen actie voeren, ondanks dat deze wens er nog is bij velen van jullie. We moeten ons houden aan de corona (covid 19) maatregelen.

Dat wil niet zeggen dat we dit dan maar laten gebeuren want we merken de grote onvrede en onrust die de wijzigingen met zich meebrengen. Het feit dat we nu niet samen kunnen komen om met jullie te spreken en te overleggen is een gemis, maar dat wil niet zeggen dat we nu niks doen, inmiddels heeft onze advocaat een sommatie gestuurd naar de directie van Hellema, ook hebben ze deze mogen ontvangen van de advocaat van FNV. Als Hellema geen gehoor geeft aan de sommatie gaan we naar de rechter. We hebben en houden natuurlijk contact met de OR en de contactpersonen en proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden waar we mee bezig zijn!

Zoals vaker besproken waren we er graag in de gesprekken uitgekomen, helaas is dit niet gelukt omdat wat Hellema heeft geboden en wat jullie acceptabel vinden nog te ver uit elkaar ligt. Spreek je vooral ook gezamenlijk uit naar de directie wat jullie van de huidige gang van zaken vinden. Voor nu is het vooral belangrijk om samen op te blijven trekken en als je wat wilt weten neem dan contact op met mij (deze week graag even per mail, ben een paar dagen vrij), de contactpersonen of leden van de OR. Ondanks dat we niet samen kunnen komen moeten we wel dichtbij elkaar blijven staan.

Sterkte en blijf gezond!

Alvast hartelijk bedankt.

Linda R. Slagter
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 0651602037
E. l.slagter@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid