Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Brood en zoetwaren - Nieuws

Uitnodiging bijeenkomst Hellema

We kunnen eindelijk weer bij elkaar komen! Dit doen we wel op een andere en wellicht iets minder gebruikelijke locatie, te weten in de manege in Hallum. Dit omdat we de anderhalve meter afstand moeten houden en we met een grote groep zijn.

Het is behelpen, maar we zijn dolblij dat we een locatie hebben kunnen vinden met behulp van onze kaderledengroep! Er is geen koffie aanwezig, maar dat mag de pret niet drukken.

We nodigen jullie uit op 6 juli aanstaande! Het adres: Jouwsmabuorren 1, 9074 LL Hallum.

We houden twee bijeenkomsten om zo rekening te houden met jullie ploegwissel. De eerste is van 12.15 uur tot 13.15 uur, de tweede van 14.30 tot 15.30 uur. We hopen uiteraard op wederom een grote opkomst. We gaan jullie dan informeren wat de huidige stand van zaken is. Uiteraard  kunnen jullie ook je vragen stellen. Inmiddels heeft de directie het originele eerste plan terug op de OR tafel gelegd. We hebben directie wederom verzocht tot overleg. Op 29 juni jl. hebben we reactie ontvangen dat directie vervangende instemming zal verzoeken bij de kantonrechter. We vinden het spijtig dat ze niet met ons om tafel willen om tot een oplossing te komen die voor een ieder acceptabel is. Wel hebben ze aangegeven bereid te zijn om een toelichting te geven.

Jullie hebben het vast gehoord dat we (CNV Vakmensen en FNV) een gezamenlijke kadergroep hebben opgestart. Dit om het vakbondswerk binnen Hellema meer structuur te geven en toekomst bestendig te maken. Zo hebben we korte lijnen.

De groep bestaat uit:
Hendrik Ernst Olivier
Stefan Aalders
Mient Lijzinga
Lars Metz
Jelle Steensma
Baukje Terpstra
Arjen de Vries

Indien jullie vragen of informatie hebben, kunnen jullie deze personen benaderen.

Zo hebben we nu dus naast onze gewaardeerde kaderleden, waaronder een aantal in de OR zitting heeft, ook een bedrijfskadergroep. We willen alle personen die contactpersonen waren en zijn bedanken. Mede vanuit deze mensen hebben we deze groep samengesteld. We wilden niemand passeren, maar de kadergroep moet niet te groot zijn, dan schiet het zijn doel voorbij (korte lijnen).

Zien we jullie de 6 juli aanstaande?

Natuurlijk is de vakantieperiode ook begonnen, ook voor ons. We laten de kaderleden weten wie ze kunnen benaderen. Mijn collega Roderik Mol zal mij vervangen tijdens mijn vakantie eind juli. Zijn gegevens zal ik t.z.t. verstrekken aan de kadergroep.

Linda Slagter
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 37
E: l.slagter@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid