Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Brood en zoetwaren - Nieuws

Hellema Hellum - druk bezochte ledenbijeenkomsten

Afgelopen week hebben we, CNV Vakmensen en FNV, goede en drukbezochte ledenbijeenkomsten gehouden.Tijdens deze bijeenkomsten hebben we gesproken over de plannen vanuit Hellema om de compensatie-uren te willen afbouwen en de pauzes niet meer doorbetaald worden voor wie dat nu geldt.

Besluit op de ledenvergadering
Op de ledenvergadering hebben de aanwezigen besloten en ingestemd om een petitie te starten en vervolgens namens de medewerkers te overhandigen. Op de bijeenkomsten heeft het merendeel de petitie getekend en ook nadien zijn er nog enkele handtekeningen binnen gekomen.

Gisteren hebben we met de OR gezeten en besloten om middels een brief de directie kenbaar te maken dat we de petitie volgende week willen aanbieden.
Deze brief hebben we vandaag persoonlijk overhandigd met tevens het verzoek om naar aanleiding van de petitie een overleg te plannen tussen vakbonden en directie.

Hoe verder?
We moeten nu afwachten hoe jullie werkgever reageert, afhankelijk daarvan besluiten we hoe we verder gaan. Wat wel belangrijk is om gezamenlijk dit traject te blijven volgen, zorg dat we één front blijven vormen.

Samen sterk!

Linda Slagter
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06-5160 20 37           
E. l.slagter@cnvvakmensen.nl

            

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid