Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Brood en zoetwaren - Nieuws

Eerste gesprek Sociaal Plan Mission Foods

Dit is de eerste nieuwsbrief over het onderhandelingsproces voor een sociaal plan Mission Foods. De komende weken gaan wij, namens jullie, de leden, onderhandelen over een sociaal plan. Hierover zijn jullie afgelopen 19 februari geïnformeerd tijdens de bijeenkomst te Vlodrop.

Het eerste gesprek heeft plaatsgevonden op 26 februari jongstleden en afspraken over het vervolgtraject zijn gemaakt. Namens CNV Vakmensen neemt als toehoorder bij de komende gesprekken deel: Bram Pastoor, lid CNV Vakmensen. Bij het eerste gesprek waren aan de zijde van Mission Foods aanwezig: Rodolfo Maldonado, Mohammed Saeed en Richard Heijmann. Tevens was namens Mission Foods een advocaat aanwezig.

Door R. Maldonado werd uitgelegd waarom er door werkgever is gekozen om niet te herbouwen in Roermond. Wij hebben de werkgever geantwoord dat over het nut en de noodzaak van deze beslissing de bevoegdheid om dit nader te onderzoeken bij jullie ondernemingsraad ligt.

Inhoudelijk zijn er tijdens deze eerste onderhandeling weinig onderwerpen besproken. De volgende dagen om te onderhandelen voor een sociaal plan Mission Foods zijn: 
- maandag 2 maart a.s. van 10:00 uur tot 13:00 uur en
- woensdag 4 maart a.s. van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Mocht je nog vragen hebben of belangrijke opmerkingen hebben met betrekking tot het sociaal plan, neem dan contact met mij op.

René Jongen,
bestuurder CNV Vakmensen
E r.jongen@cnvvakmensen.nl
M 06 5120 2961

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid