Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Zoetwaren - Nieuws

Wat wil jij in de nieuwe cao Zoetwaren?

Deze zomer vragen we aan alle medewerkers in de zoetwaren: wat wil jij in de nieuwe cao. Vul daar de enquête over de nieuwe cao Zoetwaren in.

De link naar de enquête
Klik hier om meteen digitaal de enquête in te vullen. Krijg je de nieuwsbrief per post dan kun je met dit webadres op internet de enquete invullen: https://bit/lyenquetezoetwaren
Stuur deze nieuwsbrief ook door naar al je collega’s. Het gemakkelijkste is dat zij de enquête rechtstreeks op internet invullen. Als het niet anders kan dan kun je de bijgevoegde bijlage uitprinten en ingevuld terugsturen. Je kan deze mailen aan ondergetekende, Roel van Riezen, of opsturen per post aan secretariaat CNV Vakmensen, Postbus 2525, 3500 GM te Utrecht.

Voor iedereen werkzaam in de Zoetwaren
Iedereen mag de enquête invullen, of je nu wel of geen lid bent van CNV Vakmensen. Hoe meer mensen invullen, hoe sterker CNV Vakmensen straks staat in de onderhandelingen. Wel tellen we de mening van CNV-leden sterker mee dan de mening van niet-leden. Maar we luisteren naar iedereen!

Tussenstand in september
Begin september maken we een tussenstand op van de enquête. Dan kunnen jullie nog een keer reageren. En op 24 september 2020 bekijkt een groepje CNV-leden de uitslag van de enquête. Op grond van die uitslag maken zij de cao-voorstellenbrief van CNV Vakmensen. Wil je daarbij zijn? Meld dat dan aan bij mij. 

Roel van Riezen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 51602034
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid