Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao ADM Cocoa - Nieuws

Principeakkoord CAO ADM Cocoa

Op 8 augustus 2013 bereikte CNV Vakmensen met de directie van ADM Cocoa B.V. een principeakkoord voor een nieuwe eenjarige cao. Naast dit ledenbericht zal de directie ook een gezamenlijke mededeling op de borden plaatsen.

Eenjarige cao:
De cao onderhandelingen konden vandaag worden afgerond, nadat eerder de leden van de bonden mandaat hadden gegeven voor de inzet. Het onderhandelingsresultaat hebben de bonden gekenmerkt als een principeakkoord.
In de bijlage tref je het akkoord aan. Na de zomer zullen vakbonden en directie over een aantal belangrijke dossiers afspraken moeten gaan maken. Dat betreft de pensioenen en het vitaliteitsbeleid/duurzame inzetbaarheid. Uiteraard zullen wij de leden daarbij betrekken.

Ledenvergadering:
Te Wormer zal een ledenvergadering worden gehouden voor de leden van CNV Vakmensen. Naast het cao-akkoord die wij dan voorleggen ter goedkeuring, zullen wij dan met jullie spreken over die twee andere dossiers. Jouw mening telt!
Marcel Schortinghuis zal nog de datum en plaats bekend maken.

In de verkoop:
Op dit moment is er nog geen enkel bericht over de stand van zaken en is het dus gewoon afwachten. Uiteraard zal de bond voor de belangen van de medewerkers opkomen als deze door een mogelijke verkoop in het gedrang gaan komen. Reden dus om lid te worden/zijn van CNV Vakmensen!

Met vriendelijke groet,

de onderhandelingsdelegatie, 
Gert-Jan den Besten, bestuurder en Marcel Schortinghuis, kaderlid.

 


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid