Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bakkersbedrijf - Nieuws

Bakkers Pensioenfonds doet mee aan de Pensioen3daagse

Op 3, 4 en 5 november vindt de 10e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs vragen in deze periode aandacht voor pensioen. Ook het Bakkers Pensioenfonds brengt tijdens de Pensioen3daagse pensioen onder de aandacht van deelnemers.

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan men denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of krijgt onverhoopt met een overlijden te maken. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben voor het pensioen. En daarmee is pensioen het hele leven actueel.

Tijdens de Pensioen3daagse worden deelnemers geactiveerd om zelf met hun pensioen aan de slag te gaan. Onder het motto: check vandaag nog of je het later goed geregeld hebt, checkt een deelnemer in 2 minuten of hij/zij op weg is naar een goed pensioen. Dat kan via de website; pensioen3daagse.nl/jouwpensioen en door een verwijzing naar de website mijnpensioenoverzicht.nl.

Informeer ook uw eigen leden over de praktische tools die de Pensioen3daagse biedt. Ga voor meer informatie naar www.bakkerspensioen.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid