Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Stem over jaarmodel 2017-2019 Heijmans Wegen

Op 12 mei 2017 hebben wij je gevraagd jouw stem uit te brengen over het jaarmodel Heijmans Wegen. Helaas hebben wij geen reacties ontvangen. Wellicht is het aan jouw aandacht ontsnapt. Graag nodigen wij je opnieuw uit om ons te laten weten wat jij van het jaarmodel vindt door te stemmen.

Aanpassing jaarmodel
Zoals je in bijgaand bericht kunt lezen is het jaarmodel op enkele punten aangepast. Wij zijn van mening dat de aanpassingen in het jaarmodel een verbetering zijn voor jou. Het is dan ook om deze reden dat wij het aangepaste jaarmodel Heijmans Wegen met een positief advies aan jou voorleggen. 

De volledige tekst van het jaarmodel staat op de website en kun je hier downloaden. Ook is dit document bijgevoegd bij deze nieuwsbrief. 

Stem nu
Je kunt tot maandag 5 juni 2017 hier jouw stem uitbrengen over het jaarmodel. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, stuur dan het bijgaand stemformulier ingevuld retour naar het secretariaat, via het op het formulier genoemde post- of e-mailadres.

Vragen en/of opmerkingen
Heb je nog vragen, dan nodigen wij jou uit om deze te stellen door contact met mij op te nemen via onderstaand mailadres of telefoonnummer. 

Gerard van Cuijk
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 13 40 89
E: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid