Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Spreekuur - Oud en Nieuw

Het volgende "live" spreekuur op Je Achterban komt er aan! Cao onderhandelaar Gijs Lokhorst staat donderdag 7 januari paraat om alle vragen te beantwoorden! Hierbij alvast zijn nieuwste blog.

Lokkich Nijjier

Nee hoor, het is geen Aziatisch of inheems Afrikaans scheldwoord maar een oprechte en welgemeende wens in het Fries: Gelukkig Nieuwjaar. Dat is wat ik jullie en jullie naasten wens. Vooral veel gezondheid want zonder dat is de kans op een gelukkig jaar een stuk minder. Een nieuw jaar met de nodige uitdagingen maar ook leuke en goede dingen.

De officiële lancering van Je Achterban en het verder uitrollen naar de andere sectoren, daar heb ik hoge verwachtingen van. Een aanzienlijk aantal van jullie heeft al een account en is zelfs al actief geweest op de digitale ontmoetingsplaats over werk en inkomen.

Als test heb ik in december een eerste online spreekuur gehad en dat ging goed. Leuk te noemen is dat kaderlid Jan Snippenberg parallel op een andere plaats een fysiek spreekuur aan het houden was en inhoudelijk kon ‘profiteren’ van de mogelijkheid digitaal antwoorden te krijgen op vragen van de bezoekers van zijn spreekuur. Op die manier heeft hij Oud en Nieuw samengebracht.

Mijn eerstvolgende spreekuur stond gepland voor aanstaande woensdag maar dit gaat me helaas niet lukken, mijn neef(je) Jurjen wil graag dat ik aanwezig ben bij zijn (studie)promotie en als ‘suikeroom’ hoor je er dan maar te zijn. We schuiven het spreekuur een dag op naar de 7e januari tussen 20.00 en 21.30 uur. Heb je nog geen account? Maak hem dan nu alvast even aan op Je Achterban!

Natuurlijk hoef je niet te wachten met het stellen van vragen of plaatsen van opmerkingen tot het spreekuur. Elke dag en op elk tijdstip staat Je Achterban voor je open en klaar.

Een fijn jaar gewenst

 

 

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid