Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Overdracht aandelen Heilijgers/Bam

Op 17 augustus 2016 hebben CNV Vakmensen en FNV Bouw overleg gehad met de directie van Bam/Heilijgers. Onderwerp was natuurlijk de voorgenomen overdracht van de aandelen Heilijgers van Bam naar het management van Heilijgers.

Overleg is gevoerd voornamelijk over de redenen van de aandelenoverdracht en de gevolgen voor het personeel. Ons is verzekerd dat Heilijgers een gezond bedrijf is met een goede orderportefeuille. Er werd ons verteld dat het personeelsbestand mogelijk zelfs uitgebreid moet worden.

Door de vakbonden is gevraagd om het Sociaal Plan Bam nog een tijd van toepassing te verklaren voor het personeel van Heilijgers, voor het geval dat…..Ook de Centrale Ondernemingsraad heeft dit verzoek opgenomen in haar advies.

Zojuist hebben we gehoord dat de COR advies heeft gegeven en dat de directie heeft besloten het Sociaal Plan van Bam nog een jaar van toepassing te verklaren op het personeel van Heilijgers.

Een jaar is weliswaar niet zo lang maar wij hopen toch dat u zich wat geruggesteund voelt hierdoor.

Mocht er daarna reden zijn om met de directie van Heilijgers in overleg te gaan over een Sociaal Plan dan kunt u uiteraard op ons rekenen. Ook hebben wij met de Directie Heilijgers een afspraak gemaakt dat wij medio januari 2017 een evaluatie gesprek zullen hebben over de voortgang van Heilijgers.

Rest ons u nog veel succes te wensen in dit “nieuwe” bedrijf en u op het hart te drukken om contact met uw vakbond op te nemen wanneer u vragen hebt, of opmerkingen wilt maken of gewoon iets met ons wilt delen.

Willem Timmer
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 20 29 57
E w.timmer@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid