Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Open dag 2015 SOMA College

Infra JA! Kom naar de open dag van het SOMA College, dé vakopleiding voor de infra.

Werken aan de nieuwste snelwegen, tunnels, woonwijken, gebouwen en bedrijventerreinen in Nederland en daarbuiten. Dat, en nog veel meer leer je op het SOMA College. Dé vakschool voor de infra waar je niet alleen met je hoofd bezig bent maar ook veel met je handen gaat doen. 

Kom naar de open dag op 31 januari. Het bezoeken van onze open dag is de beste manier om kennis te maken met de school en de opleidingen! 

Ga tijdens de open dag eerst naar de ontvangstpresentatie in gebouw 20 op het Bouw & Infra Park. Daar krijg je allerlei informatie over de open dag en het SOMA College. De aanvangstijden van de presentatie zijn vanaf 09.00 uur elke 30 minuten. 

Startroute 

Na het welkomstwoord bepaal je je eigen route. Aan de hand van de plattegronden die je bij de welkomstpresentatie ontvangt kun je kennis maken met het SOMA College. Je kunt de terreinen bekijken, de werkplaatsen bezoeken en kennismaken met de campus. Ook de gymzaal en andere sportfaciliteiten in gebouw 140 zijn open. Er zijn overal medewerkers en leerlingen aanwezig die vragen beantwoorden en demonstraties geven. Je herkent ze aan oranje fluorescerende hesjes en/of
naambadges met een SOMA College-logo.

Mocht je tijdens je route iets willen eten of drinken dan kun je terecht in gebouw 140. Daarnaast zijn op een aantal punten zijn buiten en bij de grote werkplaatsen binnen, standjes met soep en chocolademelk ingericht.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op de website van het SOMA College, Facebook of Twitter. Heb je vragen? Bel dan naar het SOMA College: 0341 – 499 100.

Infra open dag

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid