Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Onderhandelingen VolkerWessels op 12 november verder

Woensdagavond 31 oktober spraken de onderhandelaars met de directie van Volker Wessels. Wij hebben jouw wensen over een sociaal plan aan de directie van Volker Wessels meegegeven. Zij gaan er nu over nadenken. Op 12 november staat weer een afspraak gepland, dan horen we hun reactie.

In oktober zijn er vier bijeenkomsten voor onze leden gehouden. Daar is iedereen glashelder geweest. Het onderhandelingsresultaat zoals dat er lag, is niet acceptabel. Je wilt op zijn minst een aanvullende regeling voor mensen die niets meer met Volker Wessels te maken willen hebben. Dat betekent: een fatsoenlijke ontslagvergoeding als je ervoor kiest om niet door het concern begeleid te worden naar een nieuwe baan. Ook hebben we aandacht gevraagd voor de ouderenregeling. De ouderenregeling is nu 2 jaar en de leden wensen een langere periode van in totaal 3 jaar.

Sociaal plan?

Zoals gezegd praten de onderhandelaars op 12 november verder met de directie. Dan wordt duidelijk of er een sociaal plan komt of dat de onderhandelingen stoppen en wij ons opnieuw moeten beraden.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid