Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Laatste kans op je BOL.com bon t.w.v. €50 euro!

Vorige week hebben we al een uitnodiging verstuurd voor twee bijeenkomsten. De eerste zit helemaal vol. Voor de tweede bijeenkomst hebben we nog plaatsen!

Wij nodigen je uit voor een leuke en interactieve bijeenkomst om te brainstormen over wat voor jij belangrijk vind, waar jij naar op zoek bent online en hoe we voor de toekomst een product ontwikkelen waarmee het mogelijk wordt actief mee te denken, te praten en te doen.

Omdat we het erg belangrijk vinden dat je komt krijg je op de bijeenkomst een mooi cadeau:

Een BOL.com cadeaubon t.w.v. €50,- (Voor de kerstcadeautjes!)

Aangezien deze bijeenkomst overdag plaatsvindt, is voor de bijeenkomsten (voor leden) de verletregeling van toepassing (vergoeding voor verlof).

Omdat de bouw een leuke en dynamische sector is met zeer betrokken werknemers is de sector uitgekozen om mee te gaan denken over een nieuw product. CNV Vakmensen is bezig met het ontwikkelen van een online cao community.

Wat is een cao community?
Dat is een online platform om met elkaar in contact te komen, mee te doen in het overleg over de cao, met elkaar in discussie te gaan, informatie met elkaar te delen en/ of te vinden. Hoe het er precies uit komt te zien gaan jullie mede bepalen. En dat is precies de reden waarom wij deze mail sturen! De Bouw loopt hiermee voorop!

Voor wie
Voor mensen die werkzaam zijn, waren of gaan, in de Bouw en gebruik maken van internet!

Wanneer en waar? 
Op  11 december 2014  van 12.00-15.30 uur
Coffemania (naast CNV Kantoor)
Tiberdreef 10
3561 GG Utrecht

Aanmelden
Wij willen maximaal 20 mensen uit de sector betrekken. Neem je collega mee en hij/zij ontvangt ook een BOL.com cadeaubon t.w.v. €50,- .
Ben je in de gelegenheid om op 11 december naar de bijeenkomst in Utrecht te komen? Stuur een mail aan b.schall@cnvvakmensen.nl of bel naar 030-7511518 om je aan te melden!

Ben je lid dan is naam en postcode of lidnummer voldoende. Ben je geen lid dan willen graag naast naam en email adres ook de geboortedatum weten. We willen graag dat een evenwichtige afspiegeling van leeftijd vertegenwoordigd is op de bijeenkomsten.
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid