Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

KWS Jaarmodel 2017 goedgekeurd

Zowel de directie, GOR als de vakbonden zijn begin januari 2017 tot de conclusie gekomen dat de cao-kaderregeling niet gebracht heeft wat de cao-regeling eigenlijk zou moeten brengen.

Jaarmodel 2017
De vakbonden hebben jullie hierover begin februari geïnformeerd. Daarbij hebben wij jullie ook geïnformeerd over de wens van KWS om het ‘oude’ KWS jaarmodel weer in te voeren. Na een gesprek met de directie, GOR en de vakbonden is een ‘nieuw’ KWS jaarmodel tot stand gekomen. De KWS jaarmodelregeling hebben de vakbonden ter goedkeuring voorgelegd aan de leden. Hiertoe konden de leden hun stem uitbrengen tot 22 februari 2017. Daarnaast zijn er drie ledenbijeenkomsten georganiseerd waarbij de leden zijn uitgenodigd om te praten over het ‘nieuwe’ KWS jaarmodel.

Uitslag
Veel KWS-vakbondscollega’s hebben hun stem uitgebracht. 73% van de leden heeft voor het KWS jaarmodel gestemd (27% tegen). Dit betekent dat de leden van de vakbonden dus instemmen met de invoering van de KWS-regeling. Het maakt niet uit of je nu voor of tegen het KWS jaarmodel hebt gestemd.  De vakbonden willen in ieder geval alle KWS-vakbondsleden hartelijk danken voor het uitbrengen van hun stem.  

Invoering KWS Jaarmodel
De vakbonden zullen de uitslag over dit jaarmodel kenbaar maken aan de directie van KWS. Vervolgens zal de directie van KWS jullie verder informeren en gaat de regeling in per 1 april 2017.

Jerry Piqué
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 52
E: j.pique@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid