Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Inzet op werkbehoud bij Isotechniek Isolatie

Installatiebedrijf Isotechniek Isolatie uit Spankeren is failliet. Daarmee is de toekomst van de 65 werknemers van het bedrijf onzeker. Vanochtend werden zij geïnformeerd door de werkgever. Bestuurder Willem Kruithof van CNV Vakmensen: "De schulden waren kennelijk zo groot, dat de bewindvoerder geen andere mogelijkheid zag en dat is moeilijk voor alle betrokkenen." 

Het faillissement kwam niet geheel onverwacht. Het bedrijf verkeerde sinds enige weken in surseance van betaling, er waren al problemen met het uitbetalen van extra uren en de afdracht van premie’s. Kruithof:"De curator onderzoekt nu de mogelijkheid van een doorstart. We zetten uiteraard in op werkzekerheid voor alle mensen, die vaak al vele jaren werkzaam zijn bij het bedrijf. CNV Vakmensen was vanochtend bij de personeelsbijeenkomst; de sfeer was gelaten. Na de bijeenkomst ging iedereen weer aan het werk."

Isotechniek is een allround isolatiebedrijf actief op het gebied van spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en vochtwering op de particulieren en zakelijke markt.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid