Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Bouw - Nieuws

Crisis-workshops in Oldebroek op 14 maart

Werk je in de bouw of in de metaaltechniek? Kom dan naar de workshopdag die CNV Vakmensen op donderdag 14 maart organiseert in Oldebroek. De workshops gaan onder meer over de WW, solliciteren, reorganisatie, financiële planning, social media en computergebruik. Ook niet-leden zijn welkom. De toegang is gratis.

De dag begint om 9.30 uur met een workshop 'Zelfredzaam op de computer'. "Tijdens een eerdere workshopdag in Arnhem bleek daar veel behoefte aan te zijn", zegt Arie-Jan van Oort, een van de initiatiefnemers. "Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal: solliciteren, contacten met het UWV. Het is dan handig als je een beetje met de computer overweg kunt."  

Workshops  

Later op de dag zijn er workshops over de WW, loopbaanbegeleiding, pensioen, financiële planning, zzp'er worden, social media. De workshopdag duurt dot 17.30 uur, inclusief lunch. Locatie: Kerkelijk Centrum Open Huis, Kerkstraat 8, Oldebroek.  

Ontslag  

De deelnemers krijgen tijdens de workshopdag ook tips hoe zij bij ontslag moeten omgaan met een vaststellingsovereenkomst. Van Oort: "We maken regelmatig mee dat werknemers een papier onder hun neus geduwd krijgen. Of ze maar even willen tekenen. Nooit meteen doen! Eerst thuis goed lezen en eventueel aan ons voorleggen."  

Aanmelden  

Meld je zo snel mogelijk aan via apeldoorn@cnvvakmensen.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid