Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Waterbouw - Nieuws

Wil jij in het verantwoordingsorgaan Waterbouw?

Enige tijd geleden heb je via Fondsenbeheer Waterbouw een brief ontvangen waarin je in de gelegenheid bent gesteld om je kandidaat te stellen voor het verantwoordingsorgaan van de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw.

Heb je interesse en wil je in aanmerking komen en op de kandidatenlijst komen? Laat het nog deze week weten en CNV Vakmensen stelt je kandidaat.

Wat doet het verantwoordingsorgaan ook al weer? Het bestuur van het bedrijfstakpensioenfonds moet beleidsmatige (beleid en uitvoering) verantwoording afleggen aan het verantwoordingsorgaan. Het verantwoordingsorgaan heeft ook adviesrecht bij een aantal voorgenomen besluiten van het bestuur. Het verantwoordingsorgaan is dus belangrijk en de manier om invloed te hebben op het pensioenfonds.
Het verantwoordingsorgaan kent 14 leden. 2 leden worden aangewezen door de werkgeversorganisatie en 12 leden worden vanuit een verkiezing geplaatst. Van die genoemde 12 zijn 8 leden namens de gepensioneerden en 4 leden namens de premiebetalende werknemers, ook wel actieven genoemd.Het verantwoordingsorgaan heeft 2 kiesgroepen, 1 voor gepensioneerden en 1 voor deelnemers.

Laat voor 2 juni weten of je belangstelling hebt en je kandidaat wilt stellen. Stuur mij een mail: g.lokhorst@cnvvakmensen.nl, met daarin je naam, postcode en woonplaats.

Met vriedenlijk groet,

Gijs Lokhorst
Sectorbestuurder CNV Vakmensen
M 06 51202970

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid