Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Waterbouw - Nieuws

Welke kant op met uw pensioengeld?

Het pensioenfonds Waterbouw en de sociale partners in de Waterbouw onderzoeken of een eigen pensioenfonds voor de Waterbouw nog altijd de beste manier is om uw pensioen te regelen.

Hoe wordt gekozen? 

Het bestuur van uw pensioenfonds en de sociale partners zuleln bekijken waarmee de belangen van de werkenden, de gepensioneerden en de werkgevers het beste gediend zijn. Het bestuur van het pensioenfonds, waar CNV Vakmensen zitting in heeft, beslist over wat er met de al opgebouwde rechten gebeurt. De sociale partners beslissen over waar de nieuwe pensioenopbouw wordt ondergebracht.

Welke keuze zou u maken?

In de bijlage treft je een kopie aan van Reflecties mei 2014 van het pensioenfonds Waterbouw. Hierin staat precies beschreven wat er allemaal komt kijken bij de toekomstige keuzes die zullen moeten worden gemaakt door het pensioenfonds, de werkgevers en de vakorganisaties.

Drie keuzes:

Voor een goede keuze, o.a. gebaseerd op oa. financiële en bestuurlijke analyses is ook draagvlak nodig. Daarom geven wij u de gelegenheid uw visie kenbaar te maken. Daarvoor hebben wij een digitale enquete ontwikkeld, waar u uw keuze kan invullen. Surf daarvoor naar de website van CNV Vakmensen (http://www.cnvvakmensen.nl/caos/bouw/cao-waterbouw/) waar u een button aantreft voor de digitale enquete pensioenen. Surf naar: http://iturl.nl/snsX4 of klik op de link als u deze nieuwsbrief digitaal ontvangt. De enquête loopt tot 10 juni 2014.

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan den Besten, cao-onderhandelaar

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid