Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Waterbouw - Nieuws

Leden CNV Vakmensen akkoord met cao Waterbouw

Na gehouden ledenraadpleging heeft CNV Vakmensen vastgesteld dat de overgrote meerderheid van de leden akkoord zijn gegaan met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao.

CNV Vakmensen akkoord:
Nu de leden van CNV Vakmensen akkoord zijn, zal er op donderdag, 15 mei a.s. door de redactiecommissie waar CNV deel van uit maakt, gewerkt worden aan het vertalen van het resultaat in cao-teksten. Zodra daarover overeenstemming is, zal de cao worden aangemeld bij het Ministerie van Sociale Zaken. En kunnen de cao-boekjes worden gedurkt. Uiteraard ontvangen de leden van CNV Vakmensen deze daarna op hun huisadres. Voor het gemak is het onderhandelingsresultaat nogmaals bijgevoegd.

Pilots duurzame inzetbaarheid:
In de voorgaande cao zijn er op initiatief van CNV Vakmensen al afspraken gemaakt voor een uitgebreid project in het kader van duurzame inzetbaarheid. Onderzoeken daarover lopen nu bij de werkgevers. Ondergetekende is voorzitter van deze projectgroep en hoopt de vaart er in te houden. In deze cao hebben wij weer het initiatief genomen, maar nu specifiek voor twee projecten in het kader van gezonde voeding. Werknemers en werkgevers hebben er alle belang bij  dat werknemers duurzaam en gezond kunnen blijven werken, zodat jij na pensionering ook gezond kan blijven genieten van het leven.

CNV Vakmensen is jouw bond! 
CNV Vakmensen is jouw bond, die met verstand van zaken goede afspraken weet te maken voor jouw cao. Duurzame inzetbaarheid, gezond eten, reiskostenvergoeding, het op peil houden van jou certificaten bij eventuele werkloosheid en afspraken voor participatie van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn door jouw bond in de cao gekomen. En binnenkort gaan we om tafel over de buitenlandovereenkomst. Willen wij deze kwalitatieve afspraken blijven maken, dat is het in jouw belang dat wij zo veel mogelijk werknemers organiseren. Dan blijven we een serieuse onderhandelingspartner.

Je kan je collega nu lid maken! Surf samen naar: WORD LID! Hij/zij profiteert het eerste half jaar van een stevige korting!

Jouw bond is jouw voordeel!


Met vriendelijke groet,
mede namens de cao-commissie Waterbouw.

Gert-Jan den Besten, onderhandelaar
 


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid