Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Waterbouw - Nieuws

Cao-enquête Waterbouw

Laat nu je stem horen! CNV Vakmensen wil van zo veel mogelijk werknemers die werken in de Waterbouw weten wat hun wensen en verlangens zijn voor een nieuwe cao voor 2013. Vul de enquête in.

Ga naar Cao enquête Waterbouw om mee te doen. Binnen 10 minuten is je mening verwerkt.

Mijn CNV is jouw CNV!

Leden waarvan het e-mailadres bekend is ontvangen automatisch een mail met een link naar de enquête. Om te controleren of je e-mailadres bij de bond bekend is, dan wel of dit het juiste e-mailadres is, moet je als lid wel even inloggen. Ga daarvoor naar:www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/welkom/. Je moet je alleen even registreren.Werk je bijvoorbeeld niet meer in de Waterbouw, dan kan je je werkgever wijzigen. Je krijgt dan geen mail meer over de Waterbouw. En als je geregistreerd ben, krijg je straks automatisch alle informatie van de bond over de cao-onderhandelingen thuis. 

Ook veel korting: Op MijnCNV, vind je al het nieuws over jouw cao en uit jouw sector, maar ook brochures en tijdschriften, in één oogopslag zie je alle voordelen van jouw vakbondslidmaatschap, inclusief speciale MijnCNV-aanbiedingen. Zoals nu de korting op een attractiepark, heel voordelige fietsen met trapversterking en korting op vakantiereizen. Maak dus aan je CNV-collega bekend dat hij/zij ook even langs www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/welkom/ surft! Dat zou de bond enorm helpen!

Mede namens de kaderleden Waterbouw,
Gert-Jan den Besten, cao onderhandelaar
(per 1 januari 2013 opvolger van Aart van den Brink)

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid