Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Tideway BV - Nieuws

Tideway volgt Buitenlandcontract

Inmiddels heeft Tideway BV besloten het buitenlandcontract dat CNV Vakmensen onlangs met Baggermaatschappij Boskalis BV en Van Oord Personeels bv afsloot te volgen.

Beloning

De netto buitenlandlonen worden volgens deze afspraak per 1 oktober 2013 structureel verhoogd met 1%. Bovendien wordt over de periode van 1 oktober 2012 tot en met 30 september 2013 een eenmalige uitkering verstrekt over het netto loon van 1%. Deze uitkering wordt zo spoedig mogelijk uitbetaald. Omdat overeenstemming met Tideway vorige week tot stand kwam, lukt het natuurlijk niet meer in oktober j.l. deze uitkering te betalen.

Pensioengrondslag

De pensioengrondslag is per 1 oktober 2013 met 1% verhoogd.

Duurzame inzetbaarheid

Gezamenlijk zal worden geinvesteerd in duurzame inzetbaarheid. Binnen het Opleidings en Ontwikkelingsfonds van de Waterbouw, waar ondergetekende bestuurslid is, wordt momenteel hard gewerkt aan een aanpak op dit terrein.

Schriftelijke voorlegging

In de bijlage tref je het ondertekende buitenlandcontract aan dat wij afsloten met Boskalis BV en Van Oord Personeels bv. Zoals eerder gesteld heeft Tideway ons per mail bevestigd dat zij zich bij dit contract zal aansluiten. Wij leggen deze afspraak met een positief advies aan onze leden werkzaam bij Tideway voor. Zonder reactie voor 22 november 2013 gaan wij er vanuit dat de leden akkoord gaan met deze afspraak, waarna wij deze formeel zullen gaan vastleggen.

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan den Besten
cao-onderhandelaar 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid