Afbeelding Bouw & Infra
Alles over de cao Bouw & Infra
Samen bouwen aan de maat voor morgen
Bouw & Infra (bouwnijverheid)

Vorstalert

CNV Vakmensen App en vorst-alert sms

Val je onder de cao Bouwnijverheid? Let dan in de winter op de gevoelstemperatuur. De gevoelstemperatuur is een combinatie van temperatuur, windsnelheid en windrichting.

Download de CNV Vorstverlet App

Vorstverlet app icon

De Vorstverlet App van CNV Vakmensen de ideale app voor jou en je collega’s in de bouw. Twijfel je of het te koud is om te werken? Je checkt het direct en makkelijk. De app is verkrijgbaar in de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android): 

iOS: Download de Vorstverlet App >>

Android: Download de Vorstverlet App >>

Gratis vorst-alert sms

Wil je geen gebruik maken van de app maar gewoon een eenvoudig sms'je ontvangen als het te koud is om te werken?

  • Voor een sms alleen op werkdagen: sms 7171 met WEER CNV 5 en de 4 cijfers van je postcode (Bijvoorbeeld: WEER 5 CNV 3561)
  • Voor een sms ook in de weekenden: sms 7171 met WEER CNV  en de 4 cijfers van je postcode (Bijvoorbeeld: WEER CNV 3481)

Wij sturen je voortaan gratis tussen 07.30 en 08.00 uur én na 10:00 uur een sms met actuele informatie van het weerstation in jouw buurt als dat nodig is.

Wijziging van je werklocatie

Wijzigt jouw werklocatie? Stuur dan een nieuwe sms mét de nieuwe postcode. Je ontvangt dan in het vervolg de gegevens over de nieuwe regio. 

Afmelden

Voor het afmelden van deze service sms je WEER CNV UIT (de 4 cijfers van je postcode) naar 7171. Je ontvangt dan geen sms'jes meer van ons.