Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

Uitslag stemming nieuwe cao Mebin

Middels deze Nieuwsbrief wil ik je op de hoogte brengen dat een ruime meerderheid van leden hebben ingestemd met de kaderafspraken over de nieuwe cao Mebin.

We zijn erg blij met de uitgebrachte stemmen. Het betekent dat we verder kunnen overleggen over de invulling van de kaderafspraken in een nieuwe cao Mebin. Dit wordt een zeer zorgvuldig proces.

Nu moeten de kaderafspraken nog verwoord worden in een tekst voor de cao. Veel leden die ik gesproken heb, geven aan weinig of geen vertrouwen te hebben in de Mebin-organisatie.

Momenteel zijn wij een nieuwe datum voor een volgende onderhandeling aan het plannen. Gepoogd wordt een eerste overleg nog deze maand te laten plaatsvinden. Wanneer de tekst van de nieuwe cao volledig is, maken we deze aan je kenbaar.

Krijgt een van jouw collega’s deze brief niet, dan verzoek ik je de collega in kwestie te vragen rechtstreeks contact met mij op te nemen. Hieronder staan zowel mijn mobiele nummer als mijn emailadres. Zo kan ik bekijken waar het mis gaat en wordt dit recht gezet.

Mede namens Ramon van Buuren,

Willem Timmer
bestuurder CNV Vakmensen

06 51 20 29 57
E w.timmer@cnvvakmensen.nl

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid