Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

Sociaal plan bij BAM

Zoals jullie weten liggen de onderhandelingen over een nieuw sociaal plan bij BAM al een tijdlang stil. Omdat wij niets meer van de onderhandelingsdelegatie van BAM hoorden hebben wij een brief gestuurd waarin we vragen wat BAM nu wil met het sociaal plan.

Daar hebben wij afgelopen week een antwoord op gekregen. In de bijlage tref je de brief van BAM aan.

In het kort komt het erop neer dat het goed gaat met BAM en dat jullie werkgever daarom op dit moment geen noodzaak ziet om een nieuw doorlopend sociaal plan af te spreken. BAM wil wel weer 2x per jaar met de vakorganisaties om tafel, om de stand van zaken te bespreken. Ook hebben zij in de brief toegezegd dat zij opnieuw met de vakorganisaties om tafel gaan over een sociaal plan wanneer er in de toekomst gereorganiseerd moet worden.

Op dit moment zien wij geen mogelijkheid om af te dwingen dat er alsnog een sociaal plan komt, de gezamenlijke vakbonden zullen natuurlijk in het twee-jaarlijkse overleg scherp zijn op organisatieveranderingen die lijken op reorganisaties zodat we op het moment dat dit wel weer aan de orde is op tijd aan tafel zitten. We horen uiteraard ook graag van jullie hoe het gaat op jullie werk. Niet alleen in verband met reorganisaties, maar nu het beter gaat ook vooral over oplopende werkdruk en andere zaken. Je kan altijd contact opnemen met je vakbondsbestuurder, onze gegevens staan onderaan deze brief.

De vakbond is er voor jou! Zonder leden kunnen wij geen strijdbare vakbond zijn, maak daarom een collega lid of nodig de vakbondsbestuurder uit op jouw werklocatie om te vertellen wat de vakbond kan bereiken samen met leden.

Willem Timmer,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 5120 2957
E. w.timmer@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid