Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

Ledenraadpleging Heijmans 12 augustus

Jullie werkgever wilt met ingang van 1 mei 2013 een beroep doen op artikel 32a van de cao Bouwnijverheid om de werktijden te verschuiven van maandag tot en met vrijdag naar maandag tot en met zondag.

Jullie werkgever wilt met ingang van 1 mei 2013 een beroep doen op artikel 32a van de cao Bouwnijverheid om de werktijden te verschuiven van maandag tot en met vrijdag naar maandag tot en met zondag. Dit betekent dat jullie regelmatig in de nachten en in het weekend werkt en dat jullie minder werken op doordeweekse dagen.

In de brief van 25 april 2013 van Heijmans wordt bevestigd dat deze brief een aanvulling is op jullie bestaande arbeidsovereenkomst en dat hiermee artikel 32a ‘Verschoven uren Infra’ per 1 mei 2013 op jullie van toepassing is.

De vakorganisaties zijn het absoluut oneens met deze bevestiging aan jullie in de brief van 25 april. In artikel 32a staat duidelijk dat dit schriftelijk moet zijn overeengekomen bij aanvang van het dienstverband. Dit betekent dus niet dat deze regeling op een later moment op deze wijze kan worden toegevoegd aan de arbeidsovereenkomst en worden ingevoerd. Zie ook onze brief van 4 juni 2013.

Er staat een vervolgafspraak gepland om met de directie van Heijmans weer in gesprek te gaan op

14 augustus 2013. Omdat er nu veel onduidelijkheid en commotie is onder het personeel, willen wij onze leden uitnodigen voor een achterbanraadpleging op

maandag 12 augustus 2013

19.00 uur – 21.00 uur

(zaal open vanaf 18.30 uur)

AC Restaurant De Meern

Meerndijk 59, 3454 HP De Meern

 Graag zien wij jullie op 12 augustus! Mochten jullie in verband met vakantie verhinderd zijn op deze datum dan kunnen jullie schriftelijk reageren naar de betreffende bestuurder van jullie vakbond.

Robbim Heins,
bestuurder 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid