Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

Je Achterban

Vandaag hebben wij de online Community ‘Je Achterban’ gelanceerd. Op dit moment alleen voor de Bouwsector, in brede zin. Want ook alle mensen die op de bouwplaats lopen en niet onder de cao Bouw en Infra vallen, kunnen hier met alle vragen terecht!

Na grondig onderzoek onder leden, werknemers en de markt zijn we tot de conclusie gekomen dat we een nieuwe manier nodig hebben om contact met werknemers te hebben en te leggen tussen werknemers!

Dáárom is Je Achterban ontwikkeld. Je Achterban is de digitale ontmoetingsplek waar iedereen vragen kan stellen over werk en inkomen, waar iedereen elkaar kan helpen en waar onze experts er natuurlijk ook zijn om antwoorden te geven en te helpen!

Wie zijn onze experts? Onze experts zijn vakbondsconsulenten, juristen, bestuurders, sectormedewerkers en niet te vergeten: de collega’s van CNV Info! Je achterban is ontwikkeld om alle kennis maximaal in te zetten op Je Achterban. Of het nu gaat over actualiteiten, nieuwe regelgeving of bedrijfs(tak)specifieke ontwikkelingen: via je achterban vind je het.

Vandaag zijn wij voorzichtig begonnen met Je Achterban aan de buitenwereld te laten zien, dat is best eng! Gaat alles goed? Wat vinden mensen ervan? Het is goed gegaan, de eerste accounts worden geactiveerd en ook worden de eerste vragen al gesteld (en beantwoord).

Ben je al benieuwd? Neem dan een kijkje op www.jeachterban.nl, maak een account aan en laat weten wat je ervan vindt. Oh ja, de eerste 100 accounts die zijn aangemaakt worden beloond met een cadeautje!

Heb je op- of aanmerkingen? Laat het weten! Je kunt ons bereiken via info@jeachterban.nl
Je Achterban

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid