Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

Gratis workshops regio Zuid CNV BouWWijzer

CNV Bouwwijzer nodigt je graag uit voor een van de Bouwwijzerdagen, die op verschillende locaties in de regio worden georganiseerd. Op de Bouwwijzerdagen kun je diverse workshops en activiteiten doen. Deze dagen zijn zowel voor werknemers als werkzoekenden in de sector.<br style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; line-height: normal;">

De workshops zijn gericht om werkende en werkzoekenden te behouden voor de sector en ze klaar te stomen als sterke speler op de arbeidsmarkt, daarnaast wordt je geïnformeerd over de diverse loopbaanmogelijkheden binnen de sector bouw. Op deze manier creëren we sterke werknemers en sterke werkzoekenden. Een win-win situatie voor de werknemer en werkzoekende zelf en voor (het behoud van) de bedrijfstak!

Wat kun je verwachten op de bouwwijzerdag

Mooie workshops zoals “Anders kijken naar jouw situatie”, “Netwerken is net werken”, “Aan de slag met Social Media” en “Weg en bouwwijs met de computer”.

Tijdens de BouWWijzer informatiemarkt ontvang je informatie op maat over “alles wat je niet wilt en toch moet weten in de WW”, je kunt je inschrijven bij een goed uitzendbureau, een CV-check laten doen, je ontvangt budgettips of je schrijft je in voor een gratis vervolgcursus! Tijdens die dag is er nog zoveel meer te zien en te beleven! Jouw netwerktalenten kun je die dag meteen toepassen tijdens de lunch en de netwerkborrel na afloop!

Aan het eind van de Bouwwijzerdag ga je naar huis met nieuwe energie. Je hebt frisse kennis en andere vaardigheden opgedaan en nieuwe contacten gelegd. Daarnaast is de kans groot dat je terugkijkt op ‘gewoon een heel plezierige en gezellige dag!’ aldus een eerdere deelnemer.
Zin in deze positieve dag!? Meld je dan snel aan voor deze BouWWijzerdag bij jou in de buurt! Deelname is gratis voor leden en niet-leden, die werken of gewerkt hebben onder de cao Bouw.

Aanmelden kan via bouwwijzerzuid@cnvvakmensen.nl, of per post via CNV Vakmensen, t.a.v. Linda Kleijwegt, Postbus 6560, 4802 HN Breda.

De BouWWijzerdagen vinden plaats op de volgende data en locaties en duren van 09.00 u tot en met 17.00 uur.

Datum

Locatie

Plaats

Donderdag 12 juni 2014

De Borgh, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15

Budel

Woensdag 18 juni 2014

De Druiventros, Bosscheweg 11

Berkel Enschot

Maandag 30 juni 2014

Schuttershof, Gastelseweg 7

Roosendaal

Dinsdag 1 juli 2014

De Hoogte, Populierenstraat 29

Goes

Woensdag 9 juli 2014

De Boew, Norbertijnstraat 6

Geleen

Donderdag 10 juli 2014

De Pas, De Misse 4

Heesch

Dinsdag 15 juli 2014

Zaal Beatrix, Lange Kerkstraat 70

Schiedam

Wij zien jouw aanmelding met belangstelling tegemoet.

Alice Gideonse
Arjan Aarts
Corry van den Hil
Ger Wierts
Gust Kuijsten en
Linda Kleijwegt
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid