Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

Donderdagavond Live Bouw-spreekuur

Zoals jullie al weten hebben we de cao-onderhandelingen moeten uitstellen, maar zoals ik laatst in een interview in de Cobouw noemde: samen komen we door deze tijd! Met het hoofd omhoog en de borst vooruit trotseren we de problemen en gaan we met vertrouwen richting de toekomst.

De uitdagingen voor de bouw en infrasector zijn de komende jaren heel groot, maar ik heb er alle vertrouwen in dat er ook na stikstof, PFAS en corona een mooie toekomst op ons ligt te wachten.

Bovenstaande tekst komt uit mijn nieuwste blog "hoofd omhoog, borst vooruit", over alles rondom de Corona crisis, die je hier kunt lezen.

We roepen je juist nu en juist daarom om vooral betrokken te zijn bij alles wat er gebeurt en moet gebeuren in jouw sector.. Vanavond hebben wij weer een live spreekuur voor iedereen die in de bouw werkt. Online natuurlijk, op Je achterban. Voor al je vragen, dingen die jij aan het licht wilt brengen, waar jij een discussie over wilt starten, over alle Corona perikelen of over je pensioen, maakt niet uit, het kan allemaal.

Vanaf 19.30 uur live spreekuur op Je Achterban

En voor nu: denk om jezelf en om anderen en blijf gezond. We gaan voor een mooie toekomst.

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid