Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

Laatste kans: Congres 'goed bezig. Nu voor later'

Heb je de uitnodiging gemist? In Stadion Galgenwaard in Utrecht vindt op 30 oktober het congres 'goed bezig. Nu voor later' plaats, bedoeld voor werknemers, V&G‑professionals, KAM- en arbocoördinatoren, OR-leden, VGW-commissies en preventiemedewerkers.

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema. In steeds grotere mate krijgen we te maken met vergrijzing, druk om efficiënter en productiever te werken en veranderende werkeisen. Maar ook met de verhoging van de pensioenleeftijd en krapte op de arbeidsmarkt.

Het gaat uiteindelijk om jou. Over hoe je op een prettige manier kunt blijven werken. Je inzichten op het gebied van uw eigen duurzame inzetbaarheid vergroten kan op het Arbouw-congres 'Goed Bezig. Nú voor later'.

Duurzame inzetbaarheid raakt de hele organisatie en is niet alleen zaak van de individuele werknemer. Juist diegene die zich op het speelveld van preventie, veiligheid en medezeggenschap begeven kunnen werk­nemers én werkgevers motiveren om actief met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan en hierin zelf een actieve rol pakken. Daarom is dit congres ook voor jou.

Tijdens het congres gaan we kijken hoe we in organisaties samen kunnen weken aan de verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid, zoals gezondheid, arbeidsomstandigheden, (kennis)ontwikkeling en organisatiecultuur. 

Praktijksessies: stel je eigen programma samen!

In twee rondes kies je uit verschillende sessies (workshops, praktijkcases en vraag-maar-raak-sessies).

Aanmelden

Vandaag kun je je nog GRATIS aanmelden, ga dus snel naar de site

Tip: Rondleiding Stadion Galgenwaard mogelijk


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid