Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

14/11 in Sneek: Informatief diner over duurzame woningbouw

CNV Vakmensen organiseert op 14 november een informatief diner voor uta-werknemers in de bouw (uitvoerders, werkvoorbereiders en technisch en administratief personeel). Het thema is 'duurzame woningbouw'. De bijeenkomst - inclusief gratis diner - begint vanaf 17.00 uur. Ook niet-leden zijn welkom.

CNV Vakmensen organiseert regelmatig bijeenkomsten voor uta-werknemers. "Ons doel is dat ze kunnen netwerken en onderling kennis kunnen delen", zegt organisator Saskia Spaargaren. "Veel uta-werknemers zijn erg druk en werken op hun eigen eilandje. Op deze manier komen ze met elkaar in contact, wisselen ze ervaringen uit en versterken ze tegelijkertijd hun eigen positie op de arbeidsmarkt. En daarnaast is het gewoon erg leuk om met vakgenoten een hapje te gaan eten."

Duurzame woningbouw

Tijdens het diner vertelt Reinder Gerben van Lune, student bouwkunde aan de Hanzehogeschool Groningen meer over duurzame woningbouw. Van Lune heeft onderzoek gedaan naar de meest duurzame materialen, die goed zijn voor mens en milieu.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in Restaurant NU in Sneek. Inloop tussen 17.00 en 17.45 uur. Deelname is gratis (inclusief diner). Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 8 november aanmelden. Mail naar: bouwwijzernoord@cnvvakmensen.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid