Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bouw en Infra (Bouwnijverheid) - Nieuws

12 februari: workshops voor bouwvakkers (Arnhem)

Werk je in de bouw en dreig je je baan kwijt te raken? Of zit je op dit moment zelfs al werkloos thuis? Kom dan naar een van de workshops die CNV Vakmensen op 12 februari organiseert in Arnhem.

De bouw zit in een diepe crisis. Velen zitten momenteel zonder werk of zijn hun baan niet zeker. Speciaal voor hen organiseert CNV Vakmensen op dinsdag 12 februari onder het thema 'BouWWijzer in de crisis' een serie workshops. De workshops zijn niet alleen bedoeld voor bouwvakkers, maar ook voor uitvoerend, technisch en administratief personeel in de bouw (de uta-werknemers). Alle workshops vinden plaats in Stayokay, Diepenbrocklaan 27, 6815 AH Arnhem. De toegang is gratis, ook voor niet-leden.    

Zonder werk?  

Werknemers in de bouw die op dit moment zonder baan zitten, kunnen overdag terecht (van 9.30 tot 17.30 uur, inclusief lunch). De workshops gaan over uiteenlopende onderwerpen: alles wat je moet weten over de WW hoe zit het met uitzendkrachten in de bouw, financiële tips: hoe houd je grip op je knip, leren solliciteren, een baan vinden via social media (zoals Facebook en LinkedIn). 

Onzeker over je baan?  

Werknemers in de bouw die nu nog een baan hebben, maar misschien te maken krijgen met reorganisatie of ontslag, kunnen 's avonds terecht (van 19.00 tot 22.00 uur). De workshops gaan onder meer over: sociaal plan faillissement en reorganisatie leren solliciteren werken via een uitzendbureau WW en UWV.

Meld je hier aan >>

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid